Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15762
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Василенко, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Рубіна, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Крапивницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елигюсович | - |
dc.contributor.author | Міскіевич, Тадеуш Владиславович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T11:03:17Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T11:03:17Z | - |
dc.date.issued | 2011-07-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання холодцю з яловичини. Патент України на корисну модель № 61084, МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевой, О. О. Василенко, Г. Є. Поліщук, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевой, І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014537. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15762 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання холодцю з яловичини, що включає промивання м'яса, заливання його холодною водою, варку, закладання за годину до кінця варки овочів, виймання звареного м'яса, відділення кісток, подрібнення, з'єднання з процідженим бульйоном, додавання солі, додавання у кінці варки спецій, по закінченні варки додавання розтертого часнику, внесення драглеутворювача, розливання у деко чи форми, охолодження, вистоювання для драглеутворення, порціонування, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують низькоетерифікований яблучний пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;61084 | - |
dc.title | Спосіб отримання холодцю з яловичини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.