Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15759
Title: Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском
Authors: Мамченко, Л. Є.
Скирда, О. Є.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Мамченко Л. Є., Скирда О. Є. Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 412-413 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15759
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-413-414.pdf188.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.