Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15759
Title: | Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском |
Authors: | Мамченко, Л. Є. Скирда, О. Є. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Мамченко Л. Є., Скирда О. Є. Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 412-413 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15759 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-413-414.pdf | 188.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.