Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМамченко, Л. Є.-
dc.contributor.authorСкирда, О. Є.-
dc.date.accessioned2022-11-27T10:31:53Z-
dc.date.available2022-11-27T10:31:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМамченко Л. Є., Скирда О. Є. Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 412-413 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15759-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тискомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-413-414.pdf188.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.