Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15752
Назва: Спосіб отримання мармеладу "Фігурного у шоколаді"
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Пузік, Людмила Михайлівна
Перцевой, Микола Федорович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Василенко, Ольга Олександрівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 11-лип-2011
Бібліографічний опис: Спосіб отримання мармеладу "Фігурного у шоколаді". Патент України на корисну модель № 61079, МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23L 1/06 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, О. О. Гринченко, Г. Є. Поліщук, Д. О. Бідюк, Л. М. Пузік, М. Ф. Перцевой, І. О. Крапивницька, О. О. Василенко, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014531. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 2 с.
Серія/номер: 11;61079
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання мармеладу, що включає змішування розчину пектину, цукру та патоки, уварювання маси, охолодження, додавання кислоти лимонної, лактату натрію, есенцій та барвників, перемішування та відливання у форми, підсушування, глазурування шоколадною глазур'ю, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15752
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61079.pdf137.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.