Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15752
Title: Спосіб отримання мармеладу "Фігурного у шоколаді"
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Пузік, Людмила Михайлівна
Перцевой, Микола Федорович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Василенко, Ольга Олександрівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 11-Jul-2011
Citation: Спосіб отримання мармеладу "Фігурного у шоколаді". Патент України на корисну модель № 61079, МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23L 1/06 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, О. О. Гринченко, Г. Є. Поліщук, Д. О. Бідюк, Л. М. Пузік, М. Ф. Перцевой, І. О. Крапивницька, О. О. Василенко, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014531. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 2 с.
Series/Report no.: 11;61079
Abstract: Спосіб отримання мармеладу, що включає змішування розчину пектину, цукру та патоки, уварювання маси, охолодження, додавання кислоти лимонної, лактату натрію, есенцій та барвників, перемішування та відливання у форми, підсушування, глазурування шоколадною глазур'ю, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15752
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61079.pdf137.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.