Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15749
Название: Органолептичне оцінювання якості хліба пшеничного, збагаченого культурою Medusomyces gisevi
Авторы: Звягінцева, О. В.
Франчук, Є. Р.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Звягінцева О. В., Франчук Є. Р. Органолептичне оцінювання якості хліба пшеничного, збагаченого культурою Medusomyces gisevi. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 393-394 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15749
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-394-395.pdf191.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.