Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15749
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Звягінцева, О. В. | - |
dc.contributor.author | Франчук, Є. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T10:04:59Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T10:04:59Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Звягінцева О. В., Франчук Є. Р. Органолептичне оцінювання якості хліба пшеничного, збагаченого культурою Medusomyces gisevi. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 393-394 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15749 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Органолептичне оцінювання якості хліба пшеничного, збагаченого культурою Medusomyces gisevi | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-394-395.pdf | 191.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.