Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15743
Назва: Спосіб отримання птиці заливної
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Гурський, Петро Васильович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Василенко, Ольга Олександрівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 11-лип-2011
Бібліографічний опис: Спосіб отримання птиці заливної. Патент України на корисну модель № 61077, МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23J 3/06 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Г. Є. Поліщук, В. В. Рубіна, П. В. Гурський, Л. О. Чуйко, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, О. О. Василенко, І. О. Крапивницька, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014527. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 3 с.
Серія/номер: 11;61077
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання птиці заливної, що включає приготування желе - змішування драглеутворювача з сіллю, внесення його у гарячий м'ясний бульйон, додавання спецій та відтяжки, доведення до кипіння, процідження, заливання готового желе у порційну форму, охолодження, виймання незастигнутої частини желе з форми, наповнення її порі заними скибочками птиці, овочами та салатом, заливання кожного шару продуктів желе, охолодження, витримування, викладання на блюдо, оформлення, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач в желе використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15743
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61077.pdf140.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.