Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15740
Назва: Дослідження впливу коефіцієнта теплопровідності на вологість зернового матеріалу
Інші назви: Исследование влияния коэффициент теплопроводности на влажность зернового материала
Study on impact thermal conductivity moisture content of grain material
Автори: Ялпачик, В.Ф.
Кюрчев, С.В.
Верхоланцева, В.О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ялпачик В.Ф., Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О. Дослідження впливу коефіцієнта теплопровідності на вологість зернового матеріалу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 26-32.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 176;
Короткий огляд (реферат): У статті наведені результаті експериментального дослідження коефіцієнта теплопровідності на вологість зерна, що були визначенні на лабораторній установці. Отримані результати представлені на графічному зображенні та обрано рівняння апроксимації за допомогою програмного забезпечення MATLAB, що може бути використано при інженерних розрахунках.
В статье приведены результаты экспериментального исследования коэффициента теплопроводности на влажность зерна, что были определены на лабораторной установке. Полученные результаты представлены на графическом изображении и выбрано уравнения аппроксимации с помощью программного обеспечения MATLAB, что может быть использовано при инженерных расчетах.
The results of the pilot study thermal conductivity on moisture corn that have been determining in a laboratory setting. The results are presented in graphical image and select approximation equation using software MATLAB, which can be used for engineering calculations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15740
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_179_2016.pdf547.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.