Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15732
Назва: Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищення
Автори: Горєлков, Д. В.
Мироненко, В. С.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Горєлков Д. В., Мироненко В. С. Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищення. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 382-383 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15732
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-383-384.pdf188.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.