Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15732
Title: Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищення
Authors: Горєлков, Д. В.
Мироненко, В. С.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Горєлков Д. В., Мироненко В. С. Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищення. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 382-383 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15732
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-383-384.pdf188.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.