Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15718
Title: Особливості популяризації української кухні за кордоном
Authors: Полотай, Б. Я.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Полотай Б. Я. Особливості популяризації української кухні за кордоном. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 356 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15718
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-357.pdf185.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.