Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 13341-13350 of 13495 (Search time: 0.022 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення технології приготування супів за рахунок добавки рослинного походженняВласенко, Л. Л.; Левінец, Ю. Д.
2019Розробка наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесуПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Комісаренко, В. В.
2019Напрями використання біологічно активних добавок із натуральних водоростейГіренко, Н. І.; Єгорова, К. І.
2019Розроблення технології вітамінних збагачувачів на основі гарбузаЛевківська, Т. М.; Манченко, В. М.
2019Розробка технології сирних десертів для функціонального харчуванняД’яконова, А. К.; Жовтяк, К. О.
2019Зелені коктейлі із хлорофіловмісної сировиниМаксимова, Н. П.; Локтіонова, К. В.
2019Вивчення якості наноструктурованого вітамінного желеподібного пюре з полуниці як рослинної добавки в оздоровчі продукти для спецконтингентуМаксимова, Н. П.; П’ятницький, І. О.
2019Вивчення якості наноструктурованого пюре з шампіньйонів, отриманого з використанням «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С.
2019Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибівПавлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С.
2019Нанотехнологія натуральних вітамінних сорбетів – функціональних оздоровчих десертів на основі каротиноїдних ягідРябов, К. Є.; Стуконоженко, Т. А.