Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61130
Title: Вивчення якості наноструктурованого пюре з шампіньйонів, отриманого з використанням «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення
Authors: Савчак, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Пономаренко, Т. С.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Савчак Д. С. Вивчення якості наноструктурованого пюре з шампіньйонів, отриманого з використанням «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Пономаренко Т. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 161-162.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61130
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_161-162.pdf103.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.