Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61077
Title: | Розробка наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесу |
Authors: | Комісаренко, В. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлюк, Р. Ю. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Комісаренко В. В. Розробка наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 137. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61077 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_137.pdf | 98.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.