Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 896 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Шрот волоського горіха як перспективна сировина для кондитерської промисловостіШидакова-Каменюка, О. Г.; Токар, М. О.
2013Використання шроту кедрового горіха в технології масляного бісквітаШидакова-Каменюка, О. Г.; Реука, Д. В.
2013Аналіз метрологічного забезпечення підприємств м’ясопереробної галузіОнищенко В. М.; Андрієвський, А. Ю.; Фоменко, І. М.
2013Перспективи використання м’яса кролів у м’ясопереробних технологіяхСкуріхіна, Л. А.; Абрамчук, О. Ю.
2013Застосування поверхнево-активних речовин для інтенсифікації екстрагування органопрепаратівДачук, У. Р.; Шуптар, С. В.
2013Перспективні напрями розширення асортименту виробів із м’яса кроликівГринченко, Н. Г.; Шишко, І. В.
2013Перспективы использования функциональных комбикормов для сельскохозяйственной птицыЕгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.
2013Шляхи вдосконалення технології пряників. Постнова, О. М.; Ковалевська, Ю. Є.
2013Синбіотики як функціональний інгредієнт у технології помадних цукерокКоркач, Г. В.; Пальчук, С. О.
2013Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатівДроменко, О. Б.; Рудніченко, Л. Л.