Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15514
Назва: Спосіб виробництва печива здобного
Автори: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Верешко, Анастасія Андріївна
Дата публікації: 26-гру-2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва печива здобного. Патент України на корисну модель № 112650, МПК A23G 1/48 (2006.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. № u 2016 06398. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 26.12.2016, Бюл.№ 24. 5 с.
Серія/номер: 11;112650
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва здобного печива включає збивання жирового компонента з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива. Як біологічно активну добавку використовують суміш тонкодисперсних порошків з виноградних кісточок та шкірочок у співвідношенні 2:1 у кількості 10…20 % від маси борошна пшеничного.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15514
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
112650.pdf163.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.