Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15514
Название: Спосіб виробництва печива здобного
Авторы: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Верешко, Анастасія Андріївна
Дата публикации: 26-дек-2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Спосіб виробництва печива здобного. Патент України на корисну модель № 112650, МПК A23G 1/48 (2006.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. № u 2016 06398. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 26.12.2016, Бюл.№ 24. 5 с.
Серия/номер: 11;112650
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва здобного печива включає збивання жирового компонента з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива. Як біологічно активну добавку використовують суміш тонкодисперсних порошків з виноградних кісточок та шкірочок у співвідношенні 2:1 у кількості 10…20 % від маси борошна пшеничного.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15514
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
112650.pdf163.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.