Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15514
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Наталія Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Брикова, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Анжеліка Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Верешко, Анастасія Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T19:10:11Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T19:10:11Z | - |
dc.date.issued | 2016-12-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва печива здобного. Патент України на корисну модель № 112650, МПК A23G 1/48 (2006.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. № u 2016 06398. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 26.12.2016, Бюл.№ 24. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15514 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва здобного печива включає збивання жирового компонента з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива. Як біологічно активну добавку використовують суміш тонкодисперсних порошків з виноградних кісточок та шкірочок у співвідношенні 2:1 у кількості 10…20 % від маси борошна пшеничного. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;112650 | - |
dc.title | Спосіб виробництва печива здобного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
112650.pdf | 163.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.