Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorБрикова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorГригоренко, Анжеліка Миколаївна-
dc.contributor.authorВерешко, Анастасія Андріївна-
dc.date.accessioned2022-11-25T19:10:11Z-
dc.date.available2022-11-25T19:10:11Z-
dc.date.issued2016-12-26-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва печива здобного. Патент України на корисну модель № 112650, МПК A23G 1/48 (2006.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. № u 2016 06398. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 26.12.2016, Бюл.№ 24. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15514-
dc.description.abstractСпосіб виробництва здобного печива включає збивання жирового компонента з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива. Як біологічно активну добавку використовують суміш тонкодисперсних порошків з виноградних кісточок та шкірочок у співвідношенні 2:1 у кількості 10…20 % від маси борошна пшеничного.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;112650-
dc.titleСпосіб виробництва печива здобногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112650.pdf163.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.