Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15473
Назва: Спосіб одержання напівфабрикату для морозива
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Юдіна, Тетяна Іллівна
Дата публікації: 15-вер-2003
Бібліографічний опис: Спосіб одержання напівфабрикату для морозива. Патент України на винахід № 60015, МПК 7 A23G9/02. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, О. О. Гринченко, Т. І. Юдіна. № 2003010304. Заявл. 14 01 2003. Опубл. 15 09 2003, Бюл № 9. 2 с.
Серія/номер: 11;60015
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання напівфабрикату для морозива, який передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування, пастеризацію отриманої суміші та її охолодження, який відрізняється тим, що як рідкий молочний сировинний компонент використовують сколотини, цукор та стабілізатор змішують окремо, розчинення всіх рецептурних компонентів в сколотинах проводять при температурі 35-45°С, отриману суміш фільтрують, пастеризують при температурі 83- 85°С протягом 4-7 хвилин, після чого гомогенізують під тиском 14-16МПа та охолоджують до температури 4-6°С, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас % сколотини 69,4-74,6 масло вершкове 6,0-8,0 молоко сухе 5,0-6,0 цукор 14,0-16,0 стабілізатор 0,4-0,6.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15473
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
60015.pdf103.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.