Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15473
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна Василівна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Юдіна, Тетяна Іллівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T14:59:48Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T14:59:48Z | - |
dc.date.issued | 2003-09-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива. Патент України на винахід № 60015, МПК 7 A23G9/02. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, О. О. Гринченко, Т. І. Юдіна. № 2003010304. Заявл. 14 01 2003. Опубл. 15 09 2003, Бюл № 9. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15473 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива, який передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування, пастеризацію отриманої суміші та її охолодження, який відрізняється тим, що як рідкий молочний сировинний компонент використовують сколотини, цукор та стабілізатор змішують окремо, розчинення всіх рецептурних компонентів в сколотинах проводять при температурі 35-45°С, отриману суміш фільтрують, пастеризують при температурі 83- 85°С протягом 4-7 хвилин, після чого гомогенізують під тиском 14-16МПа та охолоджують до температури 4-6°С, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас % сколотини 69,4-74,6 масло вершкове 6,0-8,0 молоко сухе 5,0-6,0 цукор 14,0-16,0 стабілізатор 0,4-0,6. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;60015 | - |
dc.title | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.