Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15473
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorЮдіна, Тетяна Іллівна-
dc.date.accessioned2022-11-25T14:59:48Z-
dc.date.available2022-11-25T14:59:48Z-
dc.date.issued2003-09-15-
dc.identifier.citationСпосіб одержання напівфабрикату для морозива. Патент України на винахід № 60015, МПК 7 A23G9/02. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, О. О. Гринченко, Т. І. Юдіна. № 2003010304. Заявл. 14 01 2003. Опубл. 15 09 2003, Бюл № 9. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15473-
dc.description.abstractСпосіб одержання напівфабрикату для морозива, який передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування, пастеризацію отриманої суміші та її охолодження, який відрізняється тим, що як рідкий молочний сировинний компонент використовують сколотини, цукор та стабілізатор змішують окремо, розчинення всіх рецептурних компонентів в сколотинах проводять при температурі 35-45°С, отриману суміш фільтрують, пастеризують при температурі 83- 85°С протягом 4-7 хвилин, після чого гомогенізують під тиском 14-16МПа та охолоджують до температури 4-6°С, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас % сколотини 69,4-74,6 масло вершкове 6,0-8,0 молоко сухе 5,0-6,0 цукор 14,0-16,0 стабілізатор 0,4-0,6.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;60015-
dc.titleСпосіб одержання напівфабрикату для морозиваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60015.pdf103.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.