Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15469
Назва: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу |
Автори: | Федак, Наталя Василівна Кириченко, Віктор Васильович Діхтярь, Альона Миколаївна Поздняков, Володимир Васильович Тимчук, Сергій Михайлович |
Дата публікації: | 11-кві-2011 |
Бібліографічний опис: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на корисну модель № 58463, МПК A23D 7/005 (2011.01). Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201012021. Заявл. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с. |
Серія/номер: | 11;58463 |
Короткий огляд (реферат): | Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15469 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
58463.pdf | 141.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.