Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15469
Назва: Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу
Автори: Федак, Наталя Василівна
Кириченко, Віктор Васильович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Поздняков, Володимир Васильович
Тимчук, Сергій Михайлович
Дата публікації: 11-кві-2011
Бібліографічний опис: Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на корисну модель № 58463, МПК A23D 7/005 (2011.01). Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201012021. Заявл. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с.
Серія/номер: 11;58463
Короткий огляд (реферат): Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15469
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
58463.pdf141.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.