Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15469
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Васильович-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.contributor.authorПоздняков, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorТимчук, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2022-11-25T14:51:39Z-
dc.date.available2022-11-25T14:51:39Z-
dc.date.issued2011-04-11-
dc.identifier.citationЖир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на корисну модель № 58463, МПК A23D 7/005 (2011.01). Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201012021. Заявл. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15469-
dc.description.abstractЖир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;58463-
dc.titleЖир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58463.pdf141.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.