Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15469
Title: Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу
Authors: Федак, Наталя Василівна
Кириченко, Віктор Васильович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Поздняков, Володимир Васильович
Тимчук, Сергій Михайлович
Issue Date: 11-Apr-2011
Citation: Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на корисну модель № 58463, МПК A23D 7/005 (2011.01). Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201012021. Заявл. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с.
Series/Report no.: 11;58463
Abstract: Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15469
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58463.pdf141.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.