Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15455
Назва: Спосіб отримання напівфабрикату сирного кисломолочного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Дата публікації: 10-лют-2011
Бібліографічний опис: Спосіб отримання напівфабрикату сирного кисломолочного. Патент України на корисну модель № 57056, МПК (2011.01) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк. № u201008602. Заявл. 09.07.2010. Опубл. 10.02.2011, Бюл.№ 3. 2 с.
Серія/номер: 11;57056
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання напівфабрикату сирного кисломолочного, що включає протирання сиру кисломолочного нежирного, додавання рослинного наповнювача, перемішування, фасування та охолодження, який відрізняється тим, що як рослинний наповнювач використовують білково-жирову емульсію на основі ядра соняшникового насіння з жирністю 49,5...62,0% у кількості 15...25%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15455
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57056.pdf90.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.