Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15421
Назва: | Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Коваленко, Валентина Олексіївна Янчева, Марина Олександрівна Чернова, Людмила Олександрівна Горбань, Віктор Григорович Москаленко, Ольга Василівна Коваленко, Світлана Миколаївна Дьяков, Олександр Георгійович |
Дата публікації: | 27-гру-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості. Патент України на корисну модель № 55796, МПК (2009) A23J 1/00. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, М. О. Янчева, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко, О. Г. Дьяков. № u201007342. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с. |
Серія/номер: | 11;55796 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості (сухожиль та жилок), що включає підготовку сировини, подрібнення, додавання водного розчину бромеліну або колагенази, проведення ферментативного гідролізу, який відрізняється тим, що проводиться інактивація ферментних препаратів, що містяться в гідролізаті колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості, за температури 95...100°С та тривалості (5...10) 60с, сушіння в ЗТП-сушарці за температу ри 50...55°С протягом (120...130) 60с до вологості 5...6%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15421 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
55796.pdf | 102.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.