Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorЧернова, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorМоскаленко, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorКоваленко, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorДьяков, Олександр Георгійович-
dc.date.accessioned2022-11-25T11:44:52Z-
dc.date.available2022-11-25T11:44:52Z-
dc.date.issued2010-12-27-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості. Патент України на корисну модель № 55796, МПК (2009) A23J 1/00. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, М. О. Янчева, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко, О. Г. Дьяков. № u201007342. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15421-
dc.description.abstractСпосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості (сухожиль та жилок), що включає підготовку сировини, подрібнення, додавання водного розчину бромеліну або колагенази, проведення ферментативного гідролізу, який відрізняється тим, що проводиться інактивація ферментних препаратів, що містяться в гідролізаті колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості, за температури 95...100°С та тривалості (5...10) 60с, сушіння в ЗТП-сушарці за температу ри 50...55°С протягом (120...130) 60с до вологості 5...6%.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;55796-
dc.titleСпосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55796.pdf102.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.