Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15421
Название: Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Чернова, Людмила Олександрівна
Горбань, Віктор Григорович
Москаленко, Ольга Василівна
Коваленко, Світлана Миколаївна
Дьяков, Олександр Георгійович
Дата публикации: 27-дек-2010
Библиографическое описание: Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості. Патент України на корисну модель № 55796, МПК (2009) A23J 1/00. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, М. О. Янчева, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко, О. Г. Дьяков. № u201007342. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с.
Серия/номер: 11;55796
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості (сухожиль та жилок), що включає підготовку сировини, подрібнення, додавання водного розчину бромеліну або колагенази, проведення ферментативного гідролізу, який відрізняється тим, що проводиться інактивація ферментних препаратів, що містяться в гідролізаті колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості, за температури 95...100°С та тривалості (5...10) 60с, сушіння в ЗТП-сушарці за температу ри 50...55°С протягом (120...130) 60с до вологості 5...6%.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15421
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
55796.pdf102.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.