Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1540
Название: | Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом |
Другие названия: | Technology of gingerbread products fortified with sesame the cedar schrot |
Авторы: | Кравченко, Михайло Федорович Ярошенко, Наталя Юріївна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби;пряники;кунжутний і кедровий шрот;харчова цінність;нутрієнти;мучные кондитерские изделия;пряники;кунжутный и кедровый шрот;пищевая ценность;нутриенты;flour confectionery products;gingerbread cookies sesame and cedar oil meal nutritional value;nutrients |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Кравченко М. Ф., Ярошенко Н. Ю. Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 392-400. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто напрями поліпшення харчової цінності борошняних
кондитерських виробів. Наведено результати досліджень хімічного складу
пряників із кунжутного та кедрового шроту та зміни, що відбуваються в
складі цих виробів. Установлено оптимальне співвідношення компонентів у
результаті додавання шроту до рецептури пряникового тіста. Досліджено
вплив добавки на органолептичні показники якості готових виробів. The article considers the directions for improving nutritional value of flour confectionery products. Results of the research of chemical composition of gingerbread with sesame extraction cake and cedar, as well as changes occurring in the composition of these products are presented. Optimal ratio of the components by the addition extraction cake to the recipe gingerbread dough is determined. The effect of additives on organoleptic characteristics of finished products’ quality is determined. The results obtained are focused on further improvement of quality characteristics of flour confectionery products. The practical true significance is in the production and implementation of flour confectionery goods of gingerbread dough with cedar and sesame seed meal in the institutions restaurant economy and the food industry to provide population of Ukraine with health food products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1540 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (21) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2015_1_45.pdf | 325.82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.