Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1540
Назва: | Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом |
Інші назви: | Technology of gingerbread products fortified with sesame the cedar schrot |
Автори: | Кравченко, Михайло Федорович Ярошенко, Наталя Юріївна |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби;пряники;кунжутний і кедровий шрот;харчова цінність;нутрієнти;мучные кондитерские изделия;пряники;кунжутный и кедровый шрот;пищевая ценность;нутриенты;flour confectionery products;gingerbread cookies sesame and cedar oil meal nutritional value;nutrients |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Кравченко М. Ф., Ярошенко Н. Ю. Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 392-400. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто напрями поліпшення харчової цінності борошняних
кондитерських виробів. Наведено результати досліджень хімічного складу
пряників із кунжутного та кедрового шроту та зміни, що відбуваються в
складі цих виробів. Установлено оптимальне співвідношення компонентів у
результаті додавання шроту до рецептури пряникового тіста. Досліджено
вплив добавки на органолептичні показники якості готових виробів. The article considers the directions for improving nutritional value of flour confectionery products. Results of the research of chemical composition of gingerbread with sesame extraction cake and cedar, as well as changes occurring in the composition of these products are presented. Optimal ratio of the components by the addition extraction cake to the recipe gingerbread dough is determined. The effect of additives on organoleptic characteristics of finished products’ quality is determined. The results obtained are focused on further improvement of quality characteristics of flour confectionery products. The practical true significance is in the production and implementation of flour confectionery goods of gingerbread dough with cedar and sesame seed meal in the institutions restaurant economy and the food industry to provide population of Ukraine with health food products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1540 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (21) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2015_1_45.pdf | 325.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.