Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1539
Назва: Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated method
Інші назви: Визначення строку зберігання соняшникової олії прискореним методом
Автори: Demidova, Anastasia
Aksenova, Elena
Demidov, Igor
Ключові слова: oxidation;prediction of the retention period;окиснення;прогнозування строку зберігання;окисление;прогнозирование срока хранения
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Demidova A., Aksenova O., Demidov І. Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated method. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 386-392.
Короткий огляд (реферат): Kinetics of sunflower oil is investigated at different temperatures for Volumetric installation. The data on the oxidation rate and speed of oil selfinitiation are obtained. Prediction method of the storage period is developed. The method has the following advantages: allows you to define the term pressed together shelf life form; forecasts for periods of storage do not refer to temperature and for anyone, it is possible to give broad guidelines store chains; the required amount of research can be conducted within couple days rather than months, dramatically reducing costs; the study is low-cost, because it does not require expenses on reagents.
Досліджено кінетику окиснення соняшникової олії за різних тем ператур на волюм етричній установці, одержано дані щодо швидкості окиснення та самоініціювання соняшникової олії, розроблено спосіб прогнозування строків зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1539
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (21)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2015_1_44.pdf349.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.