Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1539
Название: | Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated method |
Другие названия: | Визначення строку зберігання соняшникової олії прискореним методом |
Авторы: | Demidova, Anastasia Aksenova, Elena Demidov, Igor |
Ключевые слова: | oxidation;prediction of the retention period;окиснення;прогнозування строку зберігання;окисление;прогнозирование срока хранения |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Demidova A., Aksenova O., Demidov І. Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated method. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 386-392. |
Краткий осмотр (реферат): | Kinetics of sunflower oil is investigated at different temperatures
for Volumetric installation. The data on the oxidation rate and speed of oil selfinitiation are obtained. Prediction method of the storage period is developed.
The method has the following advantages: allows you to define the term pressed
together shelf life form; forecasts for periods of storage do not refer to temperature
and for anyone, it is possible to give broad guidelines store chains; the required
amount of research can be conducted within couple days rather than months,
dramatically reducing costs; the study is low-cost, because it does not require
expenses on reagents. Досліджено кінетику окиснення соняшникової олії за різних тем ператур на волюм етричній установці, одержано дані щодо швидкості окиснення та самоініціювання соняшникової олії, розроблено спосіб прогнозування строків зберігання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1539 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (21) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2015_1_44.pdf | 349.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.