Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15329
Назва: Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю
Автори: Савгіра, Юрій Олексійович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Дата публікації: 11-тра-2010
Бібліографічний опис: Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю. Патент України на корисну модель № 49654, МПК A23J 1/12 (2006.01). Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна. № u200910261. Заявл. 09.10.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.
Серія/номер: 11;49654
Короткий огляд (реферат): Спосіб замочування зерна, що включає ви тримування зерна у 0,20 % розчині SO2 при температурі 50 °С, який відрізняється тим, що зерно через 10-12 годин замочування подрібнюють і продовжують замочування ще 10-12 годин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15329
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49654.pdf89.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.