Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15329
Назва: | Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю |
Автори: | Савгіра, Юрій Олексійович Пілюгіна, Інна Сергіївна |
Дата публікації: | 11-тра-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю. Патент України на корисну модель № 49654, МПК A23J 1/12 (2006.01). Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна. № u200910261. Заявл. 09.10.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с. |
Серія/номер: | 11;49654 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб замочування зерна, що включає ви тримування зерна у 0,20 % розчині SO2 при температурі 50 °С, який відрізняється тим, що зерно через 10-12 годин замочування подрібнюють і продовжують замочування ще 10-12 годин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15329 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
49654.pdf | 89.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.