Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15329
Название: Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю
Авторы: Савгіра, Юрій Олексійович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Дата публикации: 11-мая-2010
Библиографическое описание: Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю. Патент України на корисну модель № 49654, МПК A23J 1/12 (2006.01). Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна. № u200910261. Заявл. 09.10.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.
Серия/номер: 11;49654
Краткий осмотр (реферат): Спосіб замочування зерна, що включає ви тримування зерна у 0,20 % розчині SO2 при температурі 50 °С, який відрізняється тим, що зерно через 10-12 годин замочування подрібнюють і продовжують замочування ще 10-12 годин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15329
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
49654.pdf89.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.