Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15329
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавгіра, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-25T07:31:49Z-
dc.date.available2022-11-25T07:31:49Z-
dc.date.issued2010-05-11-
dc.identifier.citationСпосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю. Патент України на корисну модель № 49654, МПК A23J 1/12 (2006.01). Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна. № u200910261. Заявл. 09.10.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15329-
dc.description.abstractСпосіб замочування зерна, що включає ви тримування зерна у 0,20 % розчині SO2 при температурі 50 °С, який відрізняється тим, що зерно через 10-12 годин замочування подрібнюють і продовжують замочування ще 10-12 годин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;49654-
dc.titleСпосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49654.pdf89.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.