Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТовма, О.А.-
dc.date.accessioned2022-11-25T00:30:56Z-
dc.date.available2022-11-25T00:30:56Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТовма О. А. Методичні підходи до оцінювання ділової репутації підприємства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 166-174.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15326-
dc.description.abstractРозглянуто основні методи та підходи до оцінювання ділової репутації, а також проаналізовано їх сутність, переваги та обмеження під час використання для обчислення на підприємствах. Підкреслено практичний бік проблематики та його зв'язок із завданнями, що постають у процесі господарської діяльності.uk_UA
dc.description.abstractApproaches and basic methods of business reputation have been considered. Main points, advantages and limitations of methods and approaches have been analysed for calculation of business reputation at enterprises. Practical side of problem and its connection with tasks, which appear in the process of economic activity have been underline.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрепутаціяuk_UA
dc.subjectділова репутаціяuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectоцінюванняuk_UA
dc.subjectметодичні підходиuk_UA
dc.subjectreputationuk_UA
dc.subjectbusiness reputationuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectassessmentuk_UA
dc.subjectmethodological approachesuk_UA
dc.subjectрепутацияuk_UA
dc.subjectделовая репутацияuk_UA
dc.subjectпредприятиеuk_UA
dc.subjectоценкаuk_UA
dc.subjectметодические подходыuk_UA
dc.titleМетодичні підходи до оцінювання ділової репутації підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_2_26.pdf260.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.