Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15304
Назва: Методичні підходи до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Янчева, Л.М.
Шталь, Т.В.
Ільченко, М.О.
Ключові слова: бухгалтерський облік;витрати виробництва;обіг;підприємства ресторанного господарства;методичні підходи;accounting;production costs;circulation;restaurant enterprises;methodological approaches;бухгалтерский учет;издержки производства;обращение;предприятия ресторанного хозяйства;методические подходы
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Янчева Л. М., Шталь Т. В., Ільченко М. О. Методичні підходи до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 11-17.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства. Удосконалено методику облікового відображення витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства.
The analysis of the special literature is conducted, normatively legal base in relation to determination of approaches of record-keeping of charges of production and appeal on the enterprises of restaurant economy. The method of registration reflection of charges of production and appeal is improved on the enterprises of restaurant economy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15304
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_2_4.pdf354.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.