Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15304
Название: Методичні підходи до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Янчева, Л.М.
Шталь, Т.В.
Ільченко, М.О.
Ключевые слова: бухгалтерський облік;витрати виробництва;обіг;підприємства ресторанного господарства;методичні підходи;accounting;production costs;circulation;restaurant enterprises;methodological approaches;бухгалтерский учет;издержки производства;обращение;предприятия ресторанного хозяйства;методические подходы
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Янчева Л. М., Шталь Т. В., Ільченко М. О. Методичні підходи до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 11-17.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства. Удосконалено методику облікового відображення витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства.
The analysis of the special literature is conducted, normatively legal base in relation to determination of approaches of record-keeping of charges of production and appeal on the enterprises of restaurant economy. The method of registration reflection of charges of production and appeal is improved on the enterprises of restaurant economy.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15304
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_2_4.pdf354.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.