Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Л.М.-
dc.contributor.authorШталь, Т.В.-
dc.contributor.authorІльченко, М.О.-
dc.date.accessioned2022-11-24T19:48:29Z-
dc.date.available2022-11-24T19:48:29Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЯнчева Л. М., Шталь Т. В., Ільченко М. О. Методичні підходи до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 11-17.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15304-
dc.description.abstractПроведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства. Удосконалено методику облікового відображення витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the special literature is conducted, normatively legal base in relation to determination of approaches of record-keeping of charges of production and appeal on the enterprises of restaurant economy. The method of registration reflection of charges of production and appeal is improved on the enterprises of restaurant economy.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UA
dc.subjectвитрати виробництваuk_UA
dc.subjectобігuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectметодичні підходиuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.subjectproduction costsuk_UA
dc.subjectcirculationuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectmethodological approachesuk_UA
dc.subjectбухгалтерский учетuk_UA
dc.subjectиздержки производстваuk_UA
dc.subjectобращениеuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.subjectметодические подходыuk_UA
dc.titleМетодичні підходи до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_2_4.pdf354.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.