Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15304
Title: Методичні підходи до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Янчева, Л.М.
Шталь, Т.В.
Ільченко, М.О.
Keywords: бухгалтерський облік;витрати виробництва;обіг;підприємства ресторанного господарства;методичні підходи;accounting;production costs;circulation;restaurant enterprises;methodological approaches;бухгалтерский учет;издержки производства;обращение;предприятия ресторанного хозяйства;методические подходы
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева Л. М., Шталь Т. В., Ільченко М. О. Методичні підходи до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 11-17.
Abstract: Проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства. Удосконалено методику облікового відображення витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства.
The analysis of the special literature is conducted, normatively legal base in relation to determination of approaches of record-keeping of charges of production and appeal on the enterprises of restaurant economy. The method of registration reflection of charges of production and appeal is improved on the enterprises of restaurant economy.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15304
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_2_4.pdf354.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.