Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15253
Назва: Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Губський, Сергій Михайлович
Железняк, Зінаїда Валеріївна
Фощан, Андрій Леонтійович
Дата публікації: 10-жов-2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди. Патент України на корисну модель № 110349, МПК (2016.01) G01N 33/02 (2006.01) G01N 27/00. В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк, А. Л. Фощан. № u 2016 02527. Заявл. 15.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 5 с.
Серія/номер: 11;110349
Короткий огляд (реферат): Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, які містять гідроколоїди, включає кулонометричне титрування зразка електрогенерованим йодом на платиновому електроді при постійній силі струму, екстрагування АК водою із рослинної сировини або препаратів із рослинної сировини. Процедуру кулонометричного титрування АК проводять без попередньої підготовки проб зразків, уникаючи стадій гомогенізації та екстракції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15253
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
110349.pdf175.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.