Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorЖелезняк, Зінаїда Валеріївна-
dc.contributor.authorФощан, Андрій Леонтійович-
dc.date.accessioned2022-11-23T20:39:04Z-
dc.date.available2022-11-23T20:39:04Z-
dc.date.issued2016-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди. Патент України на корисну модель № 110349, МПК (2016.01) G01N 33/02 (2006.01) G01N 27/00. В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк, А. Л. Фощан. № u 2016 02527. Заявл. 15.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15253-
dc.description.abstractСпосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, які містять гідроколоїди, включає кулонометричне титрування зразка електрогенерованим йодом на платиновому електроді при постійній силі струму, екстрагування АК водою із рослинної сировини або препаратів із рослинної сировини. Процедуру кулонометричного титрування АК проводять без попередньої підготовки проб зразків, уникаючи стадій гомогенізації та екстракції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;110349-
dc.titleСпосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїдиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110349.pdf175.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.