Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15253
Название: Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Губський, Сергій Михайлович
Железняк, Зінаїда Валеріївна
Фощан, Андрій Леонтійович
Дата публикации: 10-окт-2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди. Патент України на корисну модель № 110349, МПК (2016.01) G01N 33/02 (2006.01) G01N 27/00. В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк, А. Л. Фощан. № u 2016 02527. Заявл. 15.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 5 с.
Серия/номер: 11;110349
Краткий осмотр (реферат): Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, які містять гідроколоїди, включає кулонометричне титрування зразка електрогенерованим йодом на платиновому електроді при постійній силі струму, екстрагування АК водою із рослинної сировини або препаратів із рослинної сировини. Процедуру кулонометричного титрування АК проводять без попередньої підготовки проб зразків, уникаючи стадій гомогенізації та екстракції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15253
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
110349.pdf175.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.