Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15253
Title: Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Губський, Сергій Михайлович
Железняк, Зінаїда Валеріївна
Фощан, Андрій Леонтійович
Issue Date: 10-Oct-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди. Патент України на корисну модель № 110349, МПК (2016.01) G01N 33/02 (2006.01) G01N 27/00. В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк, А. Л. Фощан. № u 2016 02527. Заявл. 15.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 5 с.
Series/Report no.: 11;110349
Abstract: Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, які містять гідроколоїди, включає кулонометричне титрування зразка електрогенерованим йодом на платиновому електроді при постійній силі струму, екстрагування АК водою із рослинної сировини або препаратів із рослинної сировини. Процедуру кулонометричного титрування АК проводять без попередньої підготовки проб зразків, уникаючи стадій гомогенізації та екстракції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15253
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110349.pdf175.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.