Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15250
Title: Спосіб виробництва пива "Смарагд"
Authors: Пенкіна, Наталя Михайлівна
Татар, Лариса Василівна
Issue Date: 10-Aug-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб виробництва пива "Смарагд". Патент України на корисну модель № 109200, МПК (2016.01) C12C 12/00 C12C 5/02 (2006.01). Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2016 03312. Заявл. 30.03.2016. Опубл. 10.08.2016, Бюл.№ 15. 4 с.
Series/Report no.: 11;109200
Abstract: Спосіб виробництва пива включає приготування затору, його оцукрювання, фільтрування, кип'ятіння сусла, охолодження та внесення дріжджів, бродіння сусла, доброджування молодого пива. Як смакоароматичну добавку додатково вносять водний екстракт хвої сосни звичайної та/або хвої ялівцю звичайного на етапі бродіння сусла.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15250
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
109200.pdf149.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.