Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15250
Назва: | Спосіб виробництва пива "Смарагд" |
Автори: | Пенкіна, Наталя Михайлівна Татар, Лариса Василівна |
Дата публікації: | 10-сер-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва пива "Смарагд". Патент України на корисну модель № 109200, МПК (2016.01) C12C 12/00 C12C 5/02 (2006.01). Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2016 03312. Заявл. 30.03.2016. Опубл. 10.08.2016, Бюл.№ 15. 4 с. |
Серія/номер: | 11;109200 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва пива включає приготування затору, його оцукрювання, фільтрування, кип'ятіння сусла, охолодження та внесення дріжджів, бродіння сусла, доброджування молодого пива. Як смакоароматичну добавку додатково вносять водний екстракт хвої сосни звичайної та/або хвої ялівцю звичайного на етапі бродіння сусла. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15250 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
109200.pdf | 149.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.