Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПенкіна, Наталя Михайлівна-
dc.contributor.authorТатар, Лариса Василівна-
dc.date.accessioned2022-11-23T19:41:10Z-
dc.date.available2022-11-23T19:41:10Z-
dc.date.issued2016-08-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва пива "Смарагд". Патент України на корисну модель № 109200, МПК (2016.01) C12C 12/00 C12C 5/02 (2006.01). Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2016 03312. Заявл. 30.03.2016. Опубл. 10.08.2016, Бюл.№ 15. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15250-
dc.description.abstractСпосіб виробництва пива включає приготування затору, його оцукрювання, фільтрування, кип'ятіння сусла, охолодження та внесення дріжджів, бродіння сусла, доброджування молодого пива. Як смакоароматичну добавку додатково вносять водний екстракт хвої сосни звичайної та/або хвої ялівцю звичайного на етапі бродіння сусла.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;109200-
dc.titleСпосіб виробництва пива "Смарагд"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
109200.pdf149.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.