Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15250
Название: Спосіб виробництва пива "Смарагд"
Авторы: Пенкіна, Наталя Михайлівна
Татар, Лариса Василівна
Дата публикации: 10-авг-2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Спосіб виробництва пива "Смарагд". Патент України на корисну модель № 109200, МПК (2016.01) C12C 12/00 C12C 5/02 (2006.01). Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2016 03312. Заявл. 30.03.2016. Опубл. 10.08.2016, Бюл.№ 15. 4 с.
Серия/номер: 11;109200
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва пива включає приготування затору, його оцукрювання, фільтрування, кип'ятіння сусла, охолодження та внесення дріжджів, бродіння сусла, доброджування молодого пива. Як смакоароматичну добавку додатково вносять водний екстракт хвої сосни звичайної та/або хвої ялівцю звичайного на етапі бродіння сусла.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15250
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
109200.pdf149.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.