Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15158
Назва: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Пузік, Людмила Михайлівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Полевич, Віталій Вадимович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 10-бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48237, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, В. В. Рубіна, Л. М. Пузік, Н. В. Камсуліна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Полевич, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909659. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Серія/номер: 11;48237
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90°С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15158
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48237.pdf97.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.