Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15158
Название: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Пузік, Людмила Михайлівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Полевич, Віталій Вадимович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публикации: 10-мар-2010
Библиографическое описание: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48237, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, В. В. Рубіна, Л. М. Пузік, Н. В. Камсуліна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Полевич, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909659. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Серия/номер: 11;48237
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90°С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15158
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
48237.pdf97.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.